13 iunie 2011

38 de saptamani...sau 40-42?

37+5/38-42

Copilul e din ce in ce mai jos in fiecare zi, si apasa destul, parca azi am simtit mai mare greutate in zona pelvica, dar inca nu am avut faimoasele contractii Braxton-Hicks premergatoare ale contractiilor de adevaratelea. Fundul e cam la doua palmi sub piept.
Daca stau mult pe scaun, ma doare un pic zona lumbara. Daca stau mult in picioare, ma dor picioarele si zona pelvica. Daca nu fac pipi la tim, abia pot sa merg, apasa cu capul pe vezica urinara.
In rest totul bine :)

11 iunie 2011

38 de saptamani...sau 40-42?

37+2/42

Acesta este ultimul weekend in care suntem singuri in casa Jose si cu mine...daca te opresti sa te gandesti, e o schimbare ireversibila si foarte mare, nici spre bine nici spre rau, doar o schimbare spre alt stil de viata.
Apoi incerci sa descoperi CE ANUME nu vei mai putea face de acum incolo...nu stiu...nu voi putea sa ma culc cand am chef? Probabil, dar nici acum nu merg la culcare chiar cand imi este somn. La inceput vom avea orarul pe care ni-l va dicta copilul, dar apoi presupun ca vom putea face de toate, sau chiar mai multe.
Bine, am treaba si am pierdut inspiratia.

Voi reveni...

03 iunie 2011

38 de saptamani...sau 40-42?

36+1/38-42

Luna a 9-a.
Ieri am fost la medic.
Mi-au luat mostre pentru analize, ca sa vedem daca am S. agalactiae, care e asintomatic dar se poate infecta copilul in momentul nasterii.
Pana acum a fost negativ rezultatul, sa vedem urmatorul. (se face periodic spre finalul sarcinii)
Fatul are aproximativ 2,8 Kg, diametrul capului de 8,91 cm si cam 32 cm lungime. Sunt masuri aproximative.
Cica e prea mare pentru varsta sarcinii si sa o las mai moale cu dulciurile...