26 februarie 2011

38 de saptamani

E misto sa fii gravida.
Vin altii si duc lucrurile dintr-o casa in alta fara sa misti un deget, hehe.

24 februarie 2011

38 de saptamani

Ne mutam

Poze de la noua casa (tot in chirie): terminam cu mutatul duminica (sper!!!)
http://www.fotocasa.es/vivienda/caceres/luis-grande-baudesson-124993013
Pozele sunt cele pe care le-a trimis proprietarul la agentia imobiliara, o sa fac eu altele mai ca lumea.

21 februarie 2011

38 de saptamani

Se va numi Luis Petre Hernández Pop.

Au confirmat dimineata asta sexul!

Si totul e in regula, inima functioneaza foarte bine.
Masuratorile sunt toate bune.

09 februarie 2011

38 de saptamani


18+2/38
Scris luni, 7 februarie:

aici 15 grade Celsius ziua

Ieri am fost in excursie amandoi si Bimba, intr-un sat unde am nimerit fix la fiesta popular, asa ca mancat-am gratis mancare tipica de acolo, asa, fara sa planuim. S-a nimerit. Apoi am mers la o cascada si Jose a facut poze iar eu am stat pe pietre pe malul raului cu Bimba care a tinut sa isi inmoaie picioarele in apa desi era f rece, apa de munte.
Raul era asemanator celui la care am fost cu Mami in vara la Pinofranqueado, dar cu cascada, un asa de linistit.
Azi dimineata am mers la masaj, la o fizioterapeuta (sau cum s-o fi zicand) si am renascut! Nu ma mai doare spatele si nici gatul. iar data viitoare imi stimuleaza circulatia limfatica de la picioare cu un aparat. 20 euro masajul de 50 min spate si gat, foarte rezonabil. Sper sa merg din 2 in 2 luni.
Aseara in timp ce spalam vasele pe la 23 noaptea, am simtit bebe-ul cum s-a miscat. Ceea ce eu am simtit a fost ca a batut in peretele uterului de doua ori cu un interval de cam 30 de secunde si sunt sigura ca de data asta nu erau gaze. mi s-a parut ca am simtit la fel si la masaj, spre final, cand eram relaxata. :)) E o senzatie foarte dragutza si interesanta, prima oara am ramas blocata ca nu stiam daca era sau nu dar deja a doua bataie am zis clar "da, este". Am mai asteptat un pic dar nu am mai simtit nimic asa ca m-am dus sa-i zic lui Jose care si el a zis ca ce fain.
Se zice ca in timpul sarcinii poftesti anumite alimente si refuzi altele, eu nu refuz nimic si de poftit…am poftit de cand ma stiu, orice si la orice ora, deci nu se poate zice ca acum e diferit. Totusi am grija cu ce si cand si mai ales CAT mananc, un pot face excese, desi uneori imi permit, mai ales cu mancarurile cu verdeturi…Un stiu daca e din cauza ca imi cere corpul anumite vitamine si minerale dar as putea manca spanac, varza, broccoli, ceapa, muraturi la orice ora si in cantitati industriale. Mai ales tot ce are frunza verde…si e comestibil. Iar carnea…e obligatorie in dieta insarcinatelor, dar cum mie nu prea imi place, mananc doar din cand in cand. In schimb mananc oua si soia si lapte, branzeturi ca sa imi asigur portia de proteine. Iar de fructe nici nu mai vorbesc, nu pot sa lipseasca, mai ales portocalele, fara de care nu as avea un scaun normal. Imi place la nebunie sucul proaspat de portocale la micul dejun (mediteranean) si daca nu il fac acasa, merg la bar si m-il fac la “masina de facut suc de portocale”.
Cat despre faimoasele pofte, nu au nici o baza stientifica si fiziologica, in ultimii ani s-a ajuns la concluzia ca sunt psihiologice si ca denota nevoia de afectiune si atentie a viitoarei mame, nevoia de a simti ca exista persoane dispuse a face “orice” pentru ea si nevoile ei.
Eu nu l-am trimis pe Jose sa-mi cumpere capsuni si frisca la 10 noaptea…inca. De fapt, chiar daca l-as trimite, la ora aia nu e deschis nici un magazin deci singura solutie ar fi sa le cultive si sa avem frisca in congelator…preventiv. Nu e o idee tocmai rea. :D
E sezonul portocalelor si in curand va fi cel al capsunilor. Eu abia astept sa iasa pepenii rosii. Si acum sunt, mai ales galbeni si sunt buni si dulci, dar prefer sa mananc fructe de sezon. E mai sanatos. Si mai ieftin. Hehe
Cred ca am scris suficient, nu vreau sa plcitisesc pe nimeni.
Cat despre postarile despre Jose, vor urma, simteam nevoia sa vorbesc despre mine si mai ales despre faptul ca s-a miscat!!! In sfarsit. (in sfarsit simt eu, ca fatul se tot misca de la 14 saptamani, adica de acum o luna si un pic).
Don’t worry, be happy!